Skip to main content
SvarDirekt-Telefonpassning-svarstjänster-extern växel

Ny hemsida på SvarDirekt

Efter många år med en härlig 80-tals feeling på vår hemsida, så har vi nu vågat släppa sargen och skaffat ett nytt utseende på SvarDirekt.

Vi är stolta över att kunna lansera en ny hemsida med ny grafiskprofil

Målet med hemsidan är att kunna ge bra och tydlig information till både nya och befintliga kunder, om vad vi gör och erbjuder. Vi ville skapa en enkel och ren hemsida, för att göra det smidigt för dig som besökare, att inspireras och kontakta oss. Under våra tjänster har vi t.ex. skapat en lätt överblick över de tjänster som vi idag erbjuder till våra kunder. Du som besökare kan nu på flera ställen komma i kontakt med oss genom att fylla i våra kontaktformulär eller maila direkt till info@svardirekt.se .

Kan jag besöka hemsidan från min platta eller smartphone?

Självklart kan du det!  Sidan är byggd för att du alltid ska kunna komma i kontakt med oss, och är självklart responsiv, som det så fint heter. Den följer även sökmotorn Googles alla riktlinjer. Med detta så hoppas vi bli det självklara valet av leverantör, när man söker efter tjänster som telefonpassning, extern växel eller andra svarstjänster på nätet.

Hur hittar jag till kundwebben?

För er som använder kundwebben så hittar ni den nu högst upp till höger på startsidan, eller genom att klicka här.

Tveka inte att kontakta oss om ni stöter på några problem. Webbplatsen kommer löpande att uppdateras med ny och aktuell information.

Välkommen!