Skip to main content

Lediga jobb

Tekniskt intresserad kundtjänstmedarbetare / Telefonist sökes, Heltid – Kisa

Är du en serviceinriktad, flexibel och social person, som är orädd i telefon, har ett intresse för teknik och lätt för att lära dig nya saker? Då har vi möjligheten för dig. Välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Arbetsuppgifter

Tjänsten är delad mellan ett specifikt kunduppdrag och vår ordinarie verksamhet.

Kunduppdraget innebär att du kommer hantera; orderläggning på inkommande beställningar via mail, inkommande samtal var du ger både rådgivning i produktval, samt svarar på kundtjänstfrågor vilka handlar om allt från fakturor till leverans. Kontakt med kunder sker via telefon, chatt och mail.

I vår ordinarie verksamhet arbetar du som telefonist, svarar i telefon, vidarekopplar samtal, tar emot meddelanden och svarar på blandade frågor från delar av våra kunder. En utpräglad servicekänsla är därför viktigt, då vi alltid vill ge kunderna den bästa kvalitén och ett trevligt bemötande, både i telefon samt via skrift. Du är placerad på vårt kontor i KISA(Östergötland)som ligger vid Stora Torget.

Vi söker dig som har…

Ett leende på läpparna som hörs genom telefonen. Vi kommer därför lägga stor vikt vid din personlighet samt positiva energi. Vi tror att du är en lyhörd, lugn, positiv och utåtriktad person, som trivs med att arbeta med service. Du bör vara ordningsam, stresstålig samt ha en förmåga att vara vänlig även i de mest pressade situationer, du drivs av att leverera på hög nivå och bemöta de inringande på ett effektivt, professionellt, serviceinriktat och lösningsorienterat sätt. Du har en bra förmåga att hålla många bollar i luften, och klara av att hålla fokus även under perioder med hög arbetsbelastning. Du trivs att samarbeta med andra och är inte rädd för att be dina kollegor om hjälp. Du kommer att få utbildning på kontoret direkt när du börjar. Det kan även förekomma utbildningsresor.

Har du tidigare erfarenhet som telefonist är det meriterande men inte något krav. Dock ser vi gärna att du har erfarenhet från serviceyrket och är van vid att ha kontakt och föra en dialog med kunder. Många gånger behöver man kunna LYSSNA och SKRIVA samtidigt. För tjänsten krävs också att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi har många kunder med utländska kontakter, varför det är även väldigt viktigt att du talar och förstår engelska. Du har minst gymnasiekompetens eller annan lämplig utbildning, och till detta en god datorvana med mycket god tangentbordsteknik.

Arbetsgivare SvarDirekt AB, Stora Torget 2, 590 37 KISA
Tel 0494-129 30
E-post info@svardirekt.se
Arbetsort Kisa

Varaktighet Tidsbegränsat med möjlighet till förlängning, Heltid.
Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid, dagtid. Tjänsten är ett Föräldravikariat med tillträde i februari om möjligt.
Lön Fast månadslön
Sista ansökningsdag 2019-02-15
Ansökan via e-post info@svardirekt.se 
Kompetens 
Engelska (Krav), Svenska (Krav)
Övrigt om ansökan ANSÖKAN
CV + Personligt brev mailas till info@svardirekt.se. Märk: Tekniskt intresserad kundtjänstmedarbetare / Telefonist. Vi kommer löpande träffa kandidater under ansökningstiden. 

Vill du veta mer om tjänsten så går det bra att maila in frågor för mer information till info@svardirekt.se