Skip to main content

Lediga jobb

Extrajobb som Telefonist – Kisa

Studerar eller har du ett deltidsjobb? Söker du ett extrajobb i veckorna? Är du en serviceinriktad och social person, som är orädd i telefon och kan detta med att lyssna och skriva samtidigt. Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som telefonist kommer du att svara i telefon, vidarekoppla samtal, ta emot meddelanden och svara på blandade frågor från delar av våra kunder. Jobbet går även att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Du är placerad på vårt kontor som ligger vid Stora Torget i KISA (Östergötland).

Vi söker dig som har…

Ett leende som hörs genom telefonen. Mod nog att fråga när du ej förstår. En positiv personlighet men mycket energi. Vi tror att du är en lyhörd, lugn, positiv och utåtriktad person, som trivs med att arbeta med service. Du bör vara ordningsam, stresstålig samt ha en förmåga att vara vänlig även i de mest pressade situationer. Du drivs av att leverera på hög nivå och bemöta de inringande på ett effektivt, professionellt, serviceinriktat och lösningsorienterat sätt. Du har en bra förmåga att hålla många bollar i luften, och klara av att hålla fokus även under perioder med hög arbetsbelastning.

Har du tidigare erfarenhet som telefonist är det meriterande men inte något krav. Dock ser vi gärna att du har erfarenhet från serviceyrket och är van vid att ha kontakt och föra en dialog med kunder. Många gånger behöver man kunna LYSSNA och SKRIVA samtidigt. För tjänsten krävs också att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi har många kunder med utländska kontakter, varför det är även väldigt viktigt att du talar och förstår engelska. Du har minst gymnasiekompetens eller annan lämplig utbildning, och till detta en god datorvana med mycket god tangentbordsteknik. Du kommer att få utbildning på kontoret direkt när du börjar.

Arbetsgivare SvarDirekt AB, Stora Torget 2, 590 37 KISA
Tel 0494-129 30
E-post info@svardirekt.se
Arbetsort Kisa

Varaktighet Tidsbegränsat med varierad starttid. Maj, juni, juli, aug, Heltid.
Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid, dagtid.
Lön Timlön
Sista ansökningsdag 2019-05-15
Ansökan via e-post jobb@svardirekt.se 
Kompetens 
Tal: Engelska (Krav), Svenska (Krav). I Skrift; Svenska (Krav). Officepaketet.
Övrigt om ansökan ANSÖKAN CV + Personligt brev mailas till jobb@svardirekt.se. Märk: EXTRAJOBB som Telefonist. Vi kommer löpande träffa kandidater under ansökningstiden.

Vill du veta mer om tjänsten så går det bra att maila in frågor för mer information till info@svardirekt.se